Κείμενο / Φωτο: Γιάννης Βέλλης

Μετά να πάμε μια βόλτα στην πίστα κάρτ, είπε η ανιψιά μου μέσα στο αυτοκίνητο επιστρέφοντας από Σαγιάδα. Ποια πίστα αναρωτήθηκα; Από την Ηγουμενίτσα προς το χωριό, συνέχισε η μικρή, επιβεβαίωσε ο πατέρας της. Έτσι μετά από λίγο, σταματήσαμε σ’ ένα χώρο που τον έβλεπα καθημερινά τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν ήξερα ότι εκεί υπάρχει τέτοια πίστα…

Ο ιδιοκτήτης, ευγενέστατος, μας συνόδεψε στο χώρο και σε λίγο η μικρή απόλαυσε τη βόλτα της, όπως κι εγώ -με άλλο τρόπο- άλλωστε, αφού επισκέφτηκα τις εγκαταστάσεις και χάρηκα ένα μικρό διάλλειμα σ’ ένα φιλόξενο περιβάλλον. Όλοι φύγαμε από εκεί με μια ευχάριστη διάθεση.

Όσοι θέλετε να περάσετε από εκεί, είναι στο 6ο χιλιόμετρο Ηγουμενίτσας – Ιωαννίνων. Κράτησα και κάποια τηλέφωνα: 26650 41735, 6988 030719. Δεν ξέρω εάν υπάρχουν και άλλες πίστες καρτ στη Θεσπρωτία. Εάν υπάρχουν παρακαλώ τους ιδιοκτήτες τους να με ενημερώσουν, για να τις παρουσιάσω, δωρεάν πάντα. Στόχος μου, η ενημέρωση τόσο όσων έχουν καταγωγή από τη Θεσπρωτία, αλλά και τους φίλους και τους περαστικούς, ώστε να γίνει, ο προορισμός.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ